Klubbmöte – Redovisning av våra projekt

Tisdagen den 9 januari 2024 klockan 19:00 träffs vi i Studiefrämjandets lokaler. Vad som kommer att avhandlas återkommer vi till senare.

Inventering av strömstare

Söndagen den 21 januari klockan 09:00 träffs vi vid Studiefrämjandet för att åka ut och inventera förekomsten av strömstare inom Lidköpings och Götene kommun. Denna aktivitet ersätter tidigare annonserat artrally som nu planeras till söndagen den 7 april.

Klubbmöte med bildvisning

Tisdagen den 6 februari klockan 19:00 träffs vi i lokalen hos Studiefrämjandet för bildvisning. Fredrik Hedberg kommer att visa bilder från fågelåret 2023 samt från sin resa till Svalbard.

Exkursion – Ugglor

Söndagen den 25 februari klockan 16:00 träffs vi vid Studiefrämjandet för att ge oss ut och lyssna efter ugglor.

Årsmöte

Tisdagen den 5 mars klockan 19:00 träffs vi i lokalen hos Studiefrämjandet för årsmöte. Efter förhandlingarna visar Per Olof Strandroth bilder.

Till kvällens samkväm krävs en del inköp. Anmäl dig därför senast söndag den 3 mars till Göran Paulsson, telefon 070-5262630.

Klubbmöte – Fågelskyddstema

Tisdagen den 2 april klockan 19:00 träffs vi i lokalen hos Studiefrämjandet för information om det fågelskyddsarbete som klubben deltar i.

Exkursion – Grosshamn

Söndagen den 21 april klockan 07:00 träffs vi vid Studiefrämjandet för gemensam resa till Grosshamn på Ramsvikslandet. Ett stycke karg Bohusnatur i yttersta havsbandet drygt en mil norr om Kungshamn.

Klubbmöte ute i närområdet

Tisdagen den 7 maj klockan 18:00 träffs vi vid Studiefrämjandet för att ge oss ut och spana på fåglar i närområdet.

Exkursion – Nattsångare

Tisdagen den 11 juni klockan 21:00 träffs vi vid Studiefrämjandet för att traditionsenligt ge oss ut och lyssna efter nattsångare i närområdet.

Klubbmöte – Höstupptakt och grillkväll

Tisdagen den 6 augusti klockan 18:00 träffs vi vid SSW-tornet för den årliga höstupptakten. Även familj och vänner är välkomna att testa fågelskådning under lättsamma former.

Klubben bjuder på korv med tillbehör samt dryck.